Feestelijk smikkelen in De Polderij 🎉


Afgelopen dinsdag waren we aanwezig bij de opening van De Polderij, het project van mijn “schoon-neef” en zijn vriendin, Tom en Joyce. Ze hebben in 2015 een langhuisboerderij gekocht, die ze helemaal hebben opgeknapt en verbouwd tot een “vergaderlocatie in het groen”. Na bijna drie jaar hard werken, was het dan eindelijk zover.

“Wij richten de vergaderruimtes in onze boerderij op basis van wetenschappelijk onderzoek. Hiervoor is de natuur een belangrijk ingrediënt!”

Wat ik zo leuk vind aan De Polderij, is hun passie om de natuur erbij te betrekken. Er is een grote tuin omheen en je hebt uitzicht op, zoals de naam al doet vermoeden, de polder. Joyce is ook steeds aan het experimenteren met koken en bakken met dingen uit de omgeving. Zoals brandnetel-limonade, bramentaart of pruimenbownie.. Ze weet je elke keer weer te verrassen!

Tijdens de opening kwam hun liefde voor “groen” natuurlijk ook weer naar voren. De Polderij was prachtig aangekleed met overal (hang)planten en mooie bloemen. Ook was er een heleboel lekkers te smikkelen: van groentedip en romige bietencrème tot een quinoaslaatje en pastinaak-bitterballen.

Een feest voor het oog én de tong! ♥


Reacties zijn gesloten.